Remont në linjën 35kV L30 – 27/1 Fier 220kV – Fieri 1, 7-8 tetor kufizime energjie në qytetin e Fierit dhe disa fshatra

Njoftim për abonentët Fier

Stakim, datat 7-8 Tetor

Për shkak të punimeve të planifikuara në linjën 35kV L30 – 27/1 Fier 220kV – Fieri 1, në datat 7-8 tetor do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-17:00 disa lagje në qytetin e Fierit
7 tetor/Lagjet: “1 Maji”, “Kongresi i Përmetit”, “Konferenca e Pezës”, “Liri”, “11 Janari”, Sheqi, “Apolonia”, “Kryengritje e Fierit”, ish- Komunat Portez, Zharëz, Verbas, Kraps, Plyk, Mbyet, Bishanak, Mbrostar, Qendër, Zhupan, Drizë

8 tetor/Lagjet: ”Kryengritja e Fierit”, “16 Prilli”, “15 tetori”, “8 Shkurti”, Apolonia, Qendër, Mbrostar, “29 Nëntori”, Bishanak, Baltëz, Hamil, Mucaj, Sulaj, Dermenas, Qenas, Kastriot,