Remont në Linjën 35kV L30-50 Shkodra 2 – Velipojë, 14 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në Linjën 35kV L30-50 Shkodra 2 – Velipojë, në datën 14 qershor do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:00-16:00.
Pa energji mbeten këto zona: Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipoje, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarzë, Zues, Oblikë, Muriqan.