Remont në linjën 35kV L30-50 Shkodra 2 – Velipojë, në datën 21 maj kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në linjën 35kV L30-50 Shkodra 2 – Velipojë, në datën 21 maj gjatë intervalit kohor 08:00-16:30 do të stakohet energjia në këto zona në Shkodër

Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Sukë, Zues, Oblikë, Muriqan