Remont në linjën 35kV L30-59 Kalimash – Krumë, 11 tetor kufizime energjie në disa zona në Kukës

Për shkak të remontit të planifikuar në linjën 35kV L30-59 Kalimash – Krumë, në datën 11 tetor do të ketë kufizime energjie në intervalin kohor 10:00-15:00.
Pa energji do të mbesin këto zona në Kukës: Zahrisht, Pla, Nikoliq, St / Pompa Pla Krumë, Vllahen, Ujësjellësi Krumë, Bardhej, Helshan, Kostur, Perollaj, Ukperaj, Tropoja: Kam,
Zogaj, Kepenek, Xhuxhë, Antena RTSH (Qafë Prush), Qarr, Golaj, Qarrë, Letaj, Zgjeç, Pla, Brat , Dobrunë, dogana Qafë Prush, Cahan, Kishaj, Mujaj, Pogaj, ant AMC , Ant PLUS,
St/P Ujësjellës Cahan, Fajzë, Brenogë, Vranisht, Sefoll, Metaliaj, Myc-has, Tregtan, Liqë Kuq, St/P Uj Branogdhë Tobël, Bashkia Krumë (Lagjet:Nr 1,2,zona Industriale, lagjia informale (kodra Madhe) Pekë, Gajrep, Krumë, Spitali Krumë dhe Firma Elmir.