Remont në linjën 35kV L30 – 79 Ersekë – Mollas, 19-20 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Kolonjë

Stakim i datës 19-20 Shtator

Për shkak të remontit të planifikuar në linjën 35kV L30 – 79 Ersekë – Mollas, datë 19-20 shtator, do të stakohet energjia në këto zona në Kolonjë:

19 shtator/08:00-13:00
Mollas, Çlirim dhe Vithkuq

20 shtator/10:00-14:00
Një pjesë e qytetit Ersekë, Leskovik, fshatrat: Mollas, Çlirim, Vithkuq, Qarr, Qafë Zezë, Novoselë, Barmash