Remont në n.stacionin e Selitës, kufizim energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë njofton se do të kryejë punime në nën/stacionin Selitë sot me datë 6 maj e për pasojë do të stakojë energjinë nga ora 10.00 deri në orën 14.00.

Si rezultat i ketyre punimeve do të ketë mungesë të energjisë elektrike në zonën e Kopshtit Zoologjik dhe Liqeni i Thatë.