Remont në n.stacionin e Velipojës, pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se do të kryejë punime në datën 25 qershor në n.stacionin e Velipojës nga ora 09.00-10.00.

Për pasojë do të mbeten pa energji disa zona në Shkodër si komuna Velipojë, pallatet Fishta dhe Plazh Velipojë.