Remont në nënstacionin Çimento, 8 dhe 11 prill do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Gramsh

Për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin Çimento, në datën 8 dhe 11 prill do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Gramsh:
8 prill, pa energji: Kusarth, Funar, Mollagjesh, Cërrujë, BalËz, Bixellej, Krrabaj, Precë
11 prill, pa energji: Bradashesh, Katundi i Ri, Delishtë, Karakullak, Kusarth, Biznes Asfalt-Nyje Betoni, Funar, Bradashesh, Mollagjesh, Cërrujë, Balëz, Bixellej, Krrabaj, Precë, Letan