Remont në nënstacionin Ersekë, 5 mars kufizime energjie 60 minuta

Për shkak të punimeve për riparimin e një defekti në nënstacionin Ersekë, në datën 5 mars gjatë intervalit kohor 22:30-23:30, do të stakohet energjia elektrike në këto zona: Komuna Ersekë, Mollas, Antenat Ersekë, fshatra të Ish Komunave Mollas, Clirim dhe Vithkuq.