Remont në nënstacionin Librazhd, 12 prill kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në nënstacionin Librazhd, në datën 11 prill gjatë intervalit kohor 10:00-14:00, do të mbeten pa energji elektrike këto zona: Ballgjin, Dranovicë, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht, Ferrë, Dragostunje, Frarë, Gurëkuqe dhe Gafërr, Fushë Bushe, Dedashmet, Mirak Katund, Polis (Damjan, Qendër, Rrumbullak, Sheshe, Skode, Vale), Boravë, Arrëz Gizaresh, Balëz, Gizavesh, Borici, Brazdaj