Remont në nënstacionin Mjekës, 6 Nëntor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Për shkak të punimeve të planifikuara në celësin 10kV dhe ato 6kV në nënstacionin Mjekës, në datën 6 Nëntor do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Elbasan.
Remonti do të kryhet gjatë intervalit kohor 10:00-14:00.
Pa energji do të mbeten: Bathës, Kuqan, Llixha, Pompa Uji Shirgjan, Tregan, Trepsenisht, Gjinar, Zavalinë, Bodur, Jeronisht, Kamican, Lleshan, Pashtresh, Fushë Kuqe, Shelcan , Xhibresh