Remont në nënstacionin Reps, 8 prill kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në datën 9 prill në nënstacionin Reps, gjatë intervalit kohor 10:00-15:00 do të mbeten pa energji elektrike këto zona në Mirditë: komuna Orosh, Fshati Reps, Lelaj 1 dhe 2, Fshatrat: Shkorret, Maja e Madhe, Plagëz, Gurth Spaç, Bulshar, Kodër Ranë, Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Mashtërkor, Zajs, Zona Fan, Lgjin Gryk Orosh, Shtrungaj, Bisak, Klos, Kujt, Konaj, Zallxhuxhë