Remont në nënstacionin Vojnik, 16 prill kufizime energjie në disa zona në Dibër

Për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin Vojnik, në datën 16 prill gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Dibër: Dovolan, Erebar, Grevë,
Gradec, Kovashic, Melan, Porinar, Trepçe, Trevë, Blladë e Epërme dhe e Poshtme, Burrim, Çernene, Hodol, Kërçisht, Kllopçisht, Maqellarë, Pesjak, Vojnik