Remont në një nga fiderat e NST Burdullias, 23-24 qershor kufizime energjie në disa zona në Berat

Për shkak të remontit të planifikuar në një nga fiderat e NST Burdullias, në intervalin kohor 09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat:

23 qershor

Njësia administrative Otllak: Orizaj, Morave si dhe subjektet privat Pularia , Mobileri Kushi Cener SHPK

24 qershor/ 09:00 – 12:00

Njësia dministrative Lumas, Otllak/Berat