Remont në një nga fiderat e NST Ndroq, 10 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Për shkak të remontit të parashikuar në një nga fiderat e NST Ndroq, në datën 10 korrik gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiran

 Pezë e Vogël, Pezë Helmas dhe Ura e Beshirit