Remont në një nga fiderat që furnizon kabinën e Gardës, 7 janar kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, sot datë 7 janar gjatë intervalit kohor 12:00-13:30 do të kryhen punime në një nga fiderat që furnizon kabinën e Gardës.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

Rruga “Adem Jashari”, rruga “Dora Distria” dhe Policia Shkencore