Remont në NST Amonicë, 30 shtator kufizime energjie në disa zona në Lushnje

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 30 shtator do të kryhen punime në NST Amonicë dhe në linjën Kocul – Amonicë. Punimet do të kryhen gjatë segmentit kohor 09:00-15:00.

Pa energji do të mbeten këto zona në Lushnje:

Ardenice, Vajkan, Kolonjë