Remont në NST Berat dhe Kuçovë, 13-14 shkurt kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Berat dhe Kuçovë, në datat 13-14 shkurt gjatë intervalit kohor 10:00-12:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat

13 shkurt/Velabisht, Remanic, Starovë
14 shkurt/Poshnje, Arrëz, Çiflik, Kozarë, Lagjet “Koraqet”, Dhanet, Tafallarët, Tolanjakët