Remont në NST Bulqizë, 12 dhe 14 maj kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Bulqizë, në datat 12 dhe 14 maj gjatë intervalit kohor 09:00-16:30 do të stakohet energjia në këto zona në Bulqizë:

12 maj/Pjesërisht bashkia Bulqizë, Lagjet: Minatori, Gjeologu, Miniera e Kromit, Parku Shëngjunit, Plani i Bardhë

14 maj/Miniera e Kromit, Lagjia “Minatori”, Fshatrat: Dragu, Fushë Bulqizë, Zerqan, Vajkalth, Lagjia e re, Lagje “Çupe”, “Sallake”