Remont në NST Bulqizë, në datat 24-25 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Bulqizë, në datat 24-25 qershor do të stakohet energjia në këto zona në Bulqizë

24 qershor/09:00-11:00 dhe 11:00-13:00📍

Miniera e Kromit Bulqize dhe fabrika e pasurimit Bulqizë

25 qershor/09:30-16:30📍

Kraste, Melsu, Lugu i Thelle, Gjon, Peshk, Lene, Thekna, Qarre, Staveç