Remont në NST Cërrik, 26-28 Maj kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Cërrik, në datën 26-28 Maj gjatë intervalit kohor 09:30-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan

26 maj/Lagjet Nr: 1, 2, 3, Cerrik, lagjet Kamame dhe SMT, ish Komuna Gostime, fshati Malasen

27 maj/Shelge, Kom. Paper, fshatrat Lugaj, Valas, Broshke, Murras, Paper, Ullishte, Dame, Bizhute e poshtme, Pajun, Paper Sallak, Plangarice, Kom. Pajove, fshati Paulesh, Kom. Gjergjan, Fshatra: Jagodin, Muriqan, Thane, Gjonme, Kom. Shales, fshatrat Shales, Xibrake, Licaj, Zherije, Allajbeg, Blade, Gjyrale

28 maj/lagja Nr: 3 Cerrik, Ferme, Shelge, Ish Komuna Paper, fshatrat Lugaj, Valas, Broshke, Murras, Paperr, Ullishte, Dame, Bizhute e poshtme, Pajun, Paper Sallak, Plangarice, Ish Komuna Pajovefshati Paulesh