Remont në NST Çiflig, Çorovoda e Re, NST Kombinat Berat, 4-7 tetor kufizime energjie në disa zona në Berat

Në kuadër të investimit që po kryen OSSH në NST Çiflig, Çorovoda e Re, NST Kombinat Berat, në datat 4-7 tetor do të stakohet energjia në këto zona në Berat

4 tetor/ 10:00-16:00

Poshnje, Kuçovë, Biznese Private (Gurore)

5 tetor/10:00-14:00

Komuna Velabisht, Remanic, Starove, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK

6 tetor/10:00-14:00

Store, Vërzhezhë, Munushtirë, pjesërisht Qyteti Çorovodë

7 tetor/10:00-14:00

Ish Komunat Otllak dhe Lumas