Remont në NST Çimento dhe NST Përparim, 16-17 qershor kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Çimento dhe NST Përparim, në datat 16-17 qershor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan

16 qershor/Biznese, zona Kusarth, Funar, Bradashesh, Mollagjesh, Cërrujë, Balëz, Bixellej, Krrabë, Precë

17 qershor/Përparim, Bicaj, Garrunjë, Pajov, Bishqem, Cacabez, Cengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Vidhas-Halgjer, Bardhas, Kurtaj, Osman Shehij, Rrumbullak, Shezë, Algjinaj, Pekishtë, Korthnek, Vasha, Privat, Qyteti Peqin, Capanaj, Palaj