Remont në NST Çorovodë, 14 dhe 17 tetor kufizime energjie në disa zona në Skrapar

Njoftim për abonentët Skrapar

Stakim i datës 14 dhe 17 Tetor

Për shkak të remontit në NST Çorovodë, ditën e hënë, 14 tetor dhe ditën e enjte 17 tetor, do të stakohet energjia elektrike në intervalin kohor 10:00-15:00.
Pa energji do të mbeten:

14 tetor/Qyteti Skrapar, Çerenisht, Nishice, Veleshnje, Potom, Çepan, Backe, Kreshove, Lepan, Leshnje, Gjorgove, Tomorrice, Verzhezhe, Munushtire

17 tetor/Potom, Çepan,Backë, Kreshovë, Lepan, Leshnjë, Gjorgovë, Tomorricë, Skrapar