Remont në NST Çorovodë dhe NST Ersekë, 22 dhe 24 tetor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Skrapar dhe Kolonjë📌

Stakim, data 22 dhe 24 Tetor📍

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Çorovodë dhe NST Ersekë, në datat 22 dhe 24 tetor do të stakohet energjia ⚡️në këto zona në Skrapar dhe Kolonjë👇

📌Skrapar/22 tetor

📍10:00-15:00
Potom, Çepan, Backë, Kreshovë, Lepan, Leshnjë, Gjorgovë, Tomorricë, Skrapar✔️

📍24 tetor
Pjesërisht qyteti Skrapar, Çerenisht, Nishicë, Veleshnjë✔️

📌Ersekë/22 tetor

08:00-18:00
Mollas, Clirim dhe Vithkuq, Hec-et Treska, Qarr, Qafë Zezë, fshatra të ish Komunave Qendër, Mollas, Novoselë,Barmash, Bashkia Ersekë, Leskovik✔️