Remont në NST Elbasan 2 dhe Mjekës, 11-13 qershor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në nst Elbasan 2, Mjekës në datat 11-13 qershor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të mungojë energjia në këto zona

11 qershor/ zona e Kombinatit Metalurgjik, Budo Gaz, Api Shpk
12 qershor/ Uzina Mjekes, Bathes, Kuqan, Llixha,
Tregan, Trepsenisht, Bodur, Jeronisht, Kamican, Lleshan, Pashtresh, Fushe Kuqe, Shelcan, Xhibresh
13 qershor/ Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Telekomi, Ish Komuna Perparim, Spitali, Capanaj, Pala