Remont në NST Elbasan 4, 22 dhe 25 shkurt pa energji disa zona

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 22 dhe 25 shkurt gjatë intervalit kohor 10:00-13:00 do tē kryhen punime në NST Elbasan 4. Pa energji do të mbeten këto subjekte në Elbasan:

22 shkurtBizneset Asfalto Beton 4, Pompa Objekt, Pllashat, Europa shpk, Viktoria invest.

25 shkurtPjesërisht: Perparim, Capanaj, Palaj, Grumbullim