Remont në NST Ersekë, 15-19 korrik kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Kolonjë

Datat 15-19 korrik

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Ersekë, në data 15-19 korrik do të stakohet energjia elektrike në intervalin kohor 09:00-13:00

Pa energji do të mbeten: Mollas, Clirim dhe Vithkuq, Qarr, Qafë Zezë, Novoselë, Barmash, Bashkia Erseke, Leskovik