Remont në NST Farkë, Ibë dhe Traktora, 10-14 shkurt kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Farkë, Ibë dhe Traktora, në datat 10-14 shkurt gjatë intervalit kohor
09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

10 shkurt/Mullet, Ibë, Gurrë, Pëllumbas, Sauk, Lundër, Vishnje

11 shkurt/Bërzhitë, Mullet, Baldushk, Ibë( pjeserisht), Zona e Krrabës, Kllojkë, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh

12 shkurt/Kodra e Kokonozëve, Pallate pranë Oxhakut, ish- shkolla e Bashkuar, Porcelani, “Kodra e Priftit”, Shkozë

13 shkurt/Rruga “Pasho Hysi”, Kryegjyshata, Poligrafiku, Burgu 325, Zona pranë Depos se Ujit, rruga “Todi Shkurti” (pranë pallateve Grand)

14 shkurt/ Televizioni “Neës 24”, Antenat e televizioneve në Dajt, Vilat qeveritare në Dajt, Garda, zona pranë Depos së Ujit, zona pranë Sanatoriumit