Remont në NST Fier, 10-11 korrik kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Fier

Stakim i datës 10-11 korrik

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Fier, në datën 10 korrik do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-13:00.

Pa energji do të mbeten disa lagje në qytetin e Fierit dhe disa fshatra

10 korrik/Lagjet: “1 Maji”, “Kongresi i Përmetit”, “Konferenca e Pezës”, “Liria”, “11 Janari”, “Sheqi, Apolonia”, “Kryengritje e Fierit”,
Portez, Zharëz, Verbas, Kraps, Plyk, Mbyet, Bishanak, Qendër, Zhupan, Drizë

11 korrik/ Lagjet: “Kryengritja e Fierit”, “16 Prilli”, “Apolonia”, Qendër, Mbrostar, “29 Nëntori”, Bishanak, Fshatrat: Baltez, Hamil, Mucaj, Sulaj, Ish Komuna Dermenas, Qenas, Kastriot, Lagjet “15 tetori”,
“8 shkurti”, “Konferenca e Pezës”, “Liri Gero”