Remont në Nst Fier 2, 3-6 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Fier
Data 3-6 shtator

Per shkak te remontit në çelat 6kV të Nst Fier 2, do të stakohet energjia⚡️ në zonat dhe oraret si më poshtë:

3 shtator/‪ 08:00‬-‪16:00
Lagjet “Kryengritja e Fierit”, “16 Prilli”, “15 Tetori” dhe “8 Shkurti”, Mbrostar dhe Ferko

4 shtator‪/08:00‬-‪16:00
Lagjet “29 Nentori” dhe “15 Tetori”, ish-komunat Qendër dhe Mbrostar

5 shtator/‪08:00‬-‪16:00
Ish-komuna Qendër, Lagjet/“Afim i Ri”, Fermë, fshatrat/Baltez, Hamil, Mucaj, Sulaj të ish-komunës Dermenas

6 shtator/‪10:00‬-‪14:00
Lagjet: “Kryengritja e Fierit”, “16 Prilli”, “15 Tetori”, “8 Shkurti”, “Konferenca Pezës”, “29 Nëntori”, “Liri Gero” dhe “Apolonia”, ish-komunat Qendër, Mbrostar, Bishanak, fshatrat/Baltez, Hamil, Mucaj, Sulaj, ish-komuna Dermenas, Qenas dhe Kastriot