Remont në NST Fieri 1 dhe NST Povelcë, 20 dhe 22 tetor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit në NST Fieri 1 dhe NST Povelce, në datat 20 dhe 22 tetor gjatë intervalit kohor 08:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Fier

20 tetor/Qendër, Zhupan, Drizë, Portez, Zharëz, Sheqi i Vogël, Sheqi i Madh, Lagjet: 1 Maj, 11 Janari, Kryengritje e Fierit, Apollonia, Kastriot, Kraps, Plug, Mbyet, Bishanak Levan, Bishan, Cerven, Bocova, Qarre, Ferras, Bashkim, Pish Poro

22 tetor/09:00-16:00Hoxhare e Re, Pertish, Darzeze