Remont në NST Fieri 2, 26 dhe 28-29 janar kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Fieri 2 në datat 26 dhe 28-29 janar, në intervalin kohor 09:00-15:00 do të kufizohet energjia në këto zona në Fier:

26 janar/ Ish Komunat Qendër, Mbrostar,Lagjet: “29 Nëntori”, “15 Tetori”

28 janar/ Lagjet: Komuna Qender, Afim i ri,Ferme, Fshatrat: (Baltez, Hamil, Mucaj, Sulaj) te Komunes Dermenas

29 janar/ Lagjjet Mbrostar Ferko, “8 Shkurti”, Qenas, Kastriot, “16 Prilli”