Remont në NST Fushë Aliaj, 3-4 tetor kufizime energjie në disa zona në Peshkopi

Njoftim për abonentët Dibër📌

Stakim i datës 3-4 Tetor📍

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Fushë Aliaj, në datat 3-4 tetor do të stakohet energjia gjatë intervalt kohor 09:00-15:00.

📍 3 tetor/ Arras, Fushe Çidhen, Lazrej, Mustafe, Kom. Arras; Fushe Aliaj, Rrethas, Sina e Poshtme dhe e Siperme, Fushe Çidhen, Bllice, Kullas, Radomir, Sllove, Shumbat (Zona Peshkopi; Sllove, Kalisi , Bushtrica, Caja (Z. Kukesit), Zalldardhe, Reç, Lure, Ndershen, Tejmolle, Verri, Arren, Lajthize

📍 4 tetor/10:00-14:00

Fush Alie, Arras, Reç, Lure, Sllove, Kala e Dodes, Aran, Plloxhan, Kthell-Matit (pjese), pjeserisht qyteti Pehkopi, Limjan, Verrenjt, Radishte, Bugjunec,
Tomin, Luzni, Selishte, Spitalet, Turizmi, Pallati Kultures, Brezhdan, Cetush,
Fushe Muhurr, Muhurr Qender, Ushtelenzi, Zdojan pjeserisht kom Kastriot, Borovjan, Kander, Kastriot, Zalldardhe, Kishavec, Rashnopoje, Sohodoll, Kamen, Tomin. Kalisi , Bushtrica, Caja