Remont në NST Fushë Aliaj, 30 shtator-1 tetor kufizime energjie në disa zona në Dibër

Për shkak të remontit të planifikuar nga #OSSH Dibër, në datat 30 shtator- 1 tetor do të stakohet energjia në NST Fushë Aliaj.

Punimet do të kryhen në intervalin kohor 09:00-15:00 dhe pa energji do të mbeten këto zona

30 shtator/Arras, Fushe Çidhen, Lazrej, Mustafe, Fushe Aliaj, Rrethas, Sina e Poshtme dhe e Siperme, Bllice, Kullas, Radomir, Sllove, Shumbat, Kalisi , Bushtrica, Caja, , Zalldardhe, Reç, Lure, Ndershe, Tejmolle, Verri, Arren, Lajthize

1 tetor/ Fush Alie, Arras, Reç, Lure, Sllove, Kala e Dodes, Aran, Plloxhan, Kthell-Matit (pjese),Bashkia Peshkopi (Lagja Kamen) dhe fshatrat Limjan, Verrenjt, Radishte, Lagjia “Dobrovë”, Bugjunec, Tomin, Luzni, Selishte, Brezhdan, Cetush, Fushe Muhurr, Muhurr Qender, Ushtelenzi, Zdojan, , Borovjan, Kander, Kastriot, Zalldardhe, Kishavec, Rashnopoje, Sohodoll, Kamen, Tomin, Kalis, Bushtrica, Caja