Remont në NST Fushë Aliaj, në datën 18 maj kufizime energjie në disa zona në Dibër

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Fushë Aliaj, në datën 18 maj gjatë intervalit kohor 08:00-16:30 do të stakohet energjia në këto zona në Dibër

Arras, Fushë Çidhen, Lazrej, Mustafë, Fushë Aliaj, Rrethas, Sina e Poshtme dhe e Sipërme, Bllicë, Kullas, Radomir, Sllovë, Shumbat (Zona Peshkopi; Kalisi , Bushtrica, Caja (Z. Kukesit), Zalldardhë, Reç, Lurë, Ndërshen, (Z. Peshkopi); Tejmollë, Vërri, Arren, Lajthize (Z. Kukesit)