Remont në NST Fushë Krujë, 3 tetor kufizime energjie në disa zona në Krujë

Njoftim i OST për abonentët Krujë📌

Stakim.i datës 3 Tetor📍

Për shkak të punimeve të planifikuara nga OST në traktin 110kV të NST Fushë Krujë dhe të Linjës 110kV L110 – 44 Fushë Krujë– Krujë, në datën 3 tetor do të stakohet energjia në intervalin kohor 09:00- 15:00. Pa.energji do të mbeten disa lagje në qytetin e Krujës dhe disa fshatra përreth

Zim Zenel, Cel, Dedeli, Pazari, Vesel, Berbere, Perlate, Varosh, Dane Fush Madhe, Barkanesh, Subash, Sesere, Barabit, Gurkuqe, Derede, Pengile, Emire, Kraste, Guroret, Llakufe, Hoxhe, Brret, Picrrage, Barun, Sute, Abaze, Nuoj, Mafsheq, Shkrete, Shqeze, Prenolle, Fshatrat: Cudhi Zalle, Cudhi Kamp, Kroi Madh, Ballias