Remont në NST Gjirokastra 1, 17 tetor kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Gjirokastër

Stakim, data 17 Tetor

Për shkak të remontit në NST Gjirokastra 1, në datën 17 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona
Lagjia “18 Shtatori”, Granica, “Kodra e Shtufit”, “Palorto”, Varosh , Pazar, “, “Grehot”, “Topullaraj”, “Valare”, Lunxheri, “Andon Poci”, Lagjia Kordhoce, Lazarat, Picar, lagjia Cfake, Zinxhire, Dunavat, Manalat, Viroi, Cepo, Odrie, Nepravishtë, Drino, Labovë, Suhë, Zagorie dhe Polican, Grapsh, Zona Reza e Zezë, Derviçan, Dropulli i Poshtëm, Dropulli i Sipërm, lagjia “11 Janari”, Pllakë, Dunavati, Kërcullë,
Arshilengo, Antigonë, Bulo, Libohevë