Remont në NST Golem dhe NST Kavajë, 28-29 Maj dhe 1 qershor, kufizime energjie në disa zona në Kavajë

Njoftim për abonentët #KavajëStakim, 28-29 maj dhe 1 qershor

Për shkak të remontit të planifikuar në zbarrat 6 kV në NST Golem dhe NST Kavajë, në datat 28-29 maj dhe 1 qershor do të stakohet energjia në këto zona në Kavajë

28 maj/Golem kodër, Seferaj, Mali i Robit pjesërisht

29 maj/00:03:00📌Golem Qendër, Seferaj, Mali i Robit, Stan i Ri, Qerret, Posta e policisë, Breg deti, hotel “Malvina”, stacion i trenit Golem, Shkëmbi i Kavajës, Golem plazh, Viena, Miami beach, Kompleksi ”Xixa”

1 qershor/09:00-14:00📌Qerret, Stan i ri, Karpen, Kanaparaj, Kryezi, Lispatros