Remont në NST Golem, 7 qershor 60 min kufizime energjie në disa zona

Ne kuader te planit te masave per mbarevajtjen e sezonit turistik, Drejtoria e Tensionit te Larte ka nisur nje proces per fuqizimin e NST Golem, me vendosjen e 11 çelave te reja, punime qe do te realizohen me 7 qershor nga ora 04:00 deri ne 05:00, periudhe e cila do shoqerohet me stakim te energjise për zonat:
Rrethi Kavaje / Golem qender, Seferaj, Mali Robit, Stan i Ri, Qerret, Posta e policise, breg deti, hotel Malvina, stacion i trenit, Shkembi Kavajes, Kastrati, Golem plazh, Viena, Miami beach dhe ish-kompleksi Xixa.