Remont në NST Goriçan dhe NST Pobrat, 12-13 nëntor kufizime energjie në disa zona në Berat

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Goriçan dhe NST Pobrat, në datat 12-13 nëntor gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat

12 nëntor/Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkez, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Goricani, Çifliku dhe Poshnja, Kuçova

13 nëntor/ Drenovicë, Samaticë