Remont në NST Guri i Kuq, 3 qershor pa energji disa zona në Pogradec

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datën 3 qershor gjatë intervalit kohor 10:00-14;00 do të kryhen punime në NST Guri i Kuq.

Pa energji do të mbeten këto zona në Pogradec:

Pjesërisht: Hudenisht, Guri i Kuq, disa lagje të qytetit Pogradec: Lagjet 4 dhe 5, Gorica, Kalaja, Trebinje, Velçan, Bishnice, Pleshisht, Potgozhan