Remont në Nst Hoxharë dhe Pojan, 2 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Fier

Për shkak të rikonstruksionit të Nst Hoxharë dhe Pojan, sot në datën 2 shtator, deri nē orën 12:00 do të mbeten pa energji fshatrat Pojan, Hoxharë e Vjetër, Dermenas, Hoxharë, Seman dhe Topoj