Remont në NST Kaçinar, 28-29 prill kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët #Kurbin dhe Mirditë

Stakim, 28-29 prill

Për shkak të remontit të domosdoshëm në NST Kaçinar, në datën 28-29 prill do të stakohet energjia në këto zona në Kurbin dhe Mirditë

28 prill/08:00-10:00

Dilknisht, Leftere, Selitë, Vinjollë, Daul, Skuraj, Gërnac, Gallatë

28 prill/10:00-12:00

Milot, Mali i Bardhë, Shete, Skuraj, Mal Milot

28 prill/12:00-14:00

Shullaz, Fushë Shullazë, Fushë Milot

29 prill/08:00-10:00

Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj

29 prill/10:00-12:00

Simon, Karricaj, Shpërdhazë

29 prill/12:00-14:00

Shtuf, Kaçinar, Arrez, Shengjergj, Gjinal

29 prill/14:00-16:00

Qafvorrëz, Bukmirë