Remont në NST Koçul dhe NST Radhimë, 9 dhe 11 mars kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Koçul dhe NST Radhimë, në datat 09 dhe 11 mars gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë:

09 mars

Koçul, Veshdanisht, Peckatre, Treblovë, Gërnec, Vllahinë, Kropishte, Shametaj, Fengje, Peshkepi, Penkove, Veshdanisht

11 mars

Radhimë, Tragjas, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufër, Orikum, Shën Thanasë