Remont në NST Kombinat Berat, 23 dhe 25 tetor kufizime energjie në disa zona në Berat

Njoftim për abonentët Berat

Stakim, data 23 dhe 25 Tetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Kombinat Berat, në datat 23 dhe 25 tetor gjatë intervalit kohor 10:00-15:00 do të stakohet energjia në këto zona në Berat

23 tetor/Otllak, Lumas, Zona Kombinat Berat
25 tetor/Otllak, Lumas, Moravë, Orizaj