Remont në NST Kombinat Berat dhe NST Uznovë, 7-10 shkurt kufizime energjie në disa zona në Berat

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat7-10 shkurt gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të kryhen punime në NST Kombinat Berat dhe NST Uznovë. Pa energji do të mbeten këto zona në Berat.

7 shkurt/ Kazazi, Konfeks shpk

8 shkurt/Prodhim këpucësh, zona industriale Berat

9 shkurt/ Velabisht, Rroshnik, Fshatrat: Bregas, Duhanas, Kostren

10 shkurt/ Velabisht, Vodicë, Lagjia “Kushtrim”