Remont në NST Krastë dhe Metalurgji 1 dhe 4, 24 dhe 26-27 shtator kufizime energjie në disa zona

Njoftim për abonentët Elbasan📌

Stakim i datës 24 dhe 26-27 shtator📍

Për shkak të punimeve të planifikuara në NST Krastë dhe NST Metalurgji 4, në datën 24 dhe 26-27 shtator do të stakohet energjia ⚡️ ë këto zona në Elbasan👇

24 shtator/10:00-15:00/Melsu, Lugu i Thellë, Gjon, Peshk, Lenë, Thekna, Qarrë,
Staveç✔️

24 shtator/10:00-14:00/Pajengë, Gracen, Petresh, Jetesh, Tërbac, Shemhill,
Balldren, dhe disa subjekte private në qytet✔️

26 shtator/Zona e Kombinatit Metalurgjik, Biznese, ish-komuna Gracen, Shijon, Dopaj, Mamel, Shtemaj,Bradashesh, Delishte✔️

27 shtator/Gostimë, Shtëpanje,Klos, Floq, Klos, Banjë e Vjetër, Shushicë, Tregan, Shënavlash, Blerimas, Kacivel, Bizhdan, Gjinar, Stërstan,
Kaferr, Valesh✔️