Remont në NST Kuç, 14 dhe 18 dhjetor kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Kuç, në datën 14 dhe 18 dhjetor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Vlorë: 14 dhjetor

Kallarat, Horë, Vranisht, Kuç, Bolenë18 dhjetor/09:00- 15:00Mifol, Skrofotinë, Panaja, Trevllazër, Akërni