Remont në nst Kuçovë, 20-30 tetor, kufizime energjie elektrike në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara në nst Kuçovë, do të ketë kufizime energjie elektrike gjatë intervalit kohor 10:00-14:00.
Pa energji do të jenë këto zona
29 tetor, komuna Perondi, Komuna Kozare, Fshatrat Gegë dhe Avaleas, Fider Nafte
30 tetor, pa energji: Rajoni i Policisë, Bashkia Ura Vajgurore, fshati Guri i Bardhë